
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر همدان گفت: نمایندگان مجلس در تصمیم خود تجدیدنظر نکنند، قیمت مسکن نجومیتر میشود!
سعید حاجی بابائی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر همدان بر ضرورت اصلاح قانون حق بیمه تامین اجتماعی برای کارگران ساختمانی در سال ۱۴۰۲ تاکید کرد و گفت: افزایش ۲ تا ۴۰ برابری بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی در صدور پروانه ساختمانی در سال ۱۴۰۲ یکی از مشکلات نوظهوری است که مردم و انبوه سازان با آن مواجه شدهاند.
وی افزود: این مصوبه باعث پرداخت مبلغ قابل توجهی تحت عنوان تامین اجتماعی از مردم و سازندگان در ابتدای زمان صدور پروانه خواهد شد که نتیجه آن چیزی جزء افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی و احتمال بروز خطرات ایمنی و جانی برای ساکنان آن نیست.
وی اظهار کرد: وضعیت قیمت مسکن مطلوب نیست و شرایط نامطلوب و بدی بر بازار مسکن حاکم است که باید تصمیمات درستی بگیریم تا بار دیگر شاهد افزایش نجومی قیمت مسکن نباشیم.
حاجی بابایی عنوان کرد: اصلاح این مصوبه واقعا ضرورتی انکار ناپذیر است، چراکه باعث افزایش قیمت تمام شده مسکن خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: این مصوبه فرمول محاسبه بیمه را تغییر داده است، به طور مثال یک ساختمان که سال گذشته مشمول پرداخت ۵۰ میلیون تومان به تامین اجتماعی شده بود با فرمول جدید مالک آن باید چیزی در حدود ۳۵۰ میلیون تومان برای این موضوع پرداخت کند، در حالی که میزان خدمت ارائه شده از سوی تامین اجتماعی به هیچ وجه با مبلغ دریافتی مطابقت و همخوانی ندارد!
حاجی بابایی گفت: در سال “مهار تورم و رشد تولید” از نمایندگان مجلس انتظار بود این تصمیمات را با تامل بیشتری اتخاذ نمایند و تبعات این مصوبات را در زندگی مردم ببینند، که امیدوار هستیم نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در این تصمیم تجدیدنظر کنند.