اجتماعی

عوارض در آزادراه ساوه- همدان الکترونیکی ‌شود

رئیس شورای اسلامی همدان با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و در پیش بودن سفرهای اربعین حسینی خواستار الکترونیکی عوارض آزادراه ساوه- همدان شد.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین محمود مسگریان اظهار کرد: از همدان به عنوان محور اصلی مواصلاتی غرب به مرکز کشور یاد می شود، که از این رو باید امکانات و زیرساخت های لازم جهت تسهیل تردد مسافران و رانندگان عبوری در این مسیر پرتردد مورد توجه باشد.

وی در این باره تصریح کرد: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و به تبع آن افزایش تردد در مسیرهای ورودی همدان به ویژه آزادراه ساوه- همدان و با وجود تاکیدات مسولین و رسانه های استان مبنی بر تسهیل خدمات رسانی به مسافران و گردشگران، شاهد ترافیک سنگین به ویژه در روزهای پایانی هفته در ورودی‎ها و خروجی‎های عوارضی این آزادراه هستیم که اعتراض و نارضایتی رانندگان و خودروهای عبوری را به همراه داشته است.

رئیس شورای اسلامی همدان با بیان اینکه اخذ عوارض الکترونیکی به عنوان یکی از راه حل ‏های مناسب در جهت تسهیل خدمات رسانی به مسافران و رانندگان عبوری در بیشتر آزادراه های کشور اجرایی شده است، افزود: در کنار سفرهای تابستانی؛ تردد زوار اربعین حسینی از محورهای مواصلاتی استان نیز در پیش است که انتظار می‎رود الکترونیکی شدن عوارض آزادراه ساوه- همدان توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در این مسیر مواصلاتی پرتردد مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است “عباس بیات سرمدی” مدیرکل بهره برداری و نگهداری آزادراه‎های کشور اواخر فروردین ماه امسال در مصاحبه‎ای از الکترونیکی شدن آزادراه ساوه- همدان تا پایان بهار خبر داده بود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن