اجتماعی

اضافه شدن 12 اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی

مدیر معاونت اتوبوس‌رانی شهرداری  همدان از خرید اتوبوس‌های جدید درون شهری خبر داد.

بابک اسدی در گفتگو با پایگاه خبری همدان آنلاین گفت: 12 اتوبوس برای شهر همدان خریداری شده است که در چند روز گذشته 5 دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان اتوبس‌رانی شده است و الباقی آن نیز در هفته آینده وارد می‌شود.

وی با تاکید بر این که تعداد محدودی از اتوبوس‌هایی که درحال خدمات‌رسانی هستند، مشکل سیستم سرمایشی و گرمایشی دارند خاطر نشان کرد: حدود 75% از اتوبوس‌های شهری دارای کولر هستند و از نظر گرمایشی و سرمایشی هیچگونه مشکلی وجود ندارد.

اسدی در خصوص توقف بیش از اندازه برخی از اتوبوس ها نیز گفت: تعدادی از اتوبوس‌ها در بخش خصوصی هستند و باید درآمدزایی شامل حال ‌آنها نیز باشد، باید توقف زیادی داشته باشند و این باعث پر شدن مسافر بیش از ظرفیت فضای اتوبوس می‌شود که این مشکل نیز درحال بررسی است و به زودی حل خواهد شد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن