اجتماعی

آغاز ایمن سازی جاده علیصدر

ریس پلیس راه استان همدان از بهبود مسیرعلیصدر خبر داد.

سرهنگ علی فکری در گفت‌و گو با همدان آنلاین گفت: کارهای اولیه برای دو طرفه شدن جاده علیصدر در حال پیگیری است  و پس از این اتفاق این جاده 4 خط خواهد شد.

او افزود: با توجه به تصادف‌های متعددی که در طی سالهای گذشته در این مسیر رخ داده است در تلاشیم هر چه سریع تر این مسیر بهبود پیدا کند

فکری ادامه داد:در این مسیر تعداد 10 دوربین فعال است،هچنین تابلوهای هشدار را افزایش دادیم، ضمن اینکه جاده خط کشی دوبل شده است اما هنوز برای رسیدن به وضع ایده‌آل فاصله داریم.

وی در خصوص تصادف روز جمعه نیز گفت: روز جمعه حوالی ساعت 13:30 یک دستگاه خودرو وانت در مسیر همدان به سمت غار علیصدر و در نقطه حادثه خیز روستای هارون‌آباد به طور مخالف از انحراف چپ به یک دستگاه خودرو جک برخورد کرده و باعث فوت سرنشین خودرو جک شده است.

علی فکری در پایان گفت:در سال‌های اخیرهر سه روز یک تصادف جرحی، فوتی و خسارتی در این جاده رخ می‌دهد و خوشبختانه امسال نسبت‌ به سال‌های گذشته آمار تصادف کاهش یافته است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن