اورژانس همدان معین غرب کشور برای اربعین

رئیس مرکز اورژانس 115 و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست خبری صبح امروز از معین بودن اورژانس همدان برای کرمانشاه و ایلام برای اربعین خبر داد و گفت: از 5 شهریور به مدت 20 روز 6 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس، یک دستگاه اتوبوس و 24 پرسنل برای حضور در مرز خسروی کرمانشاه مستقر خواهند شد.
دکتر محمدرضا شکوهی در این نشست خبری با بیان اینکه علاوه بر نیروهای اعزامی به پایانه مرز خسروی از آماده باش آمبولانس پشتیبان در همدان خبر داد و اظهار کرد: تمام مرخصی ها لغو و 12 ایستگاه سلامت با پزشک و داروخانه در جاده های استان مستقر هستند.
وی با تبریک روز پزشک و گرامیداشت روز بوعلی سینا، درخصوص اقدامات و عملکرد اورژانس پیش بیمارستانی استان همدان، اظهار کرد: اورژانس پیشبیمارستانی استان همدان از سال 1385 به شکل جدیدی تاسیس شده و هماکنون متشکل از 66 پایگاه شهری و جادهای، 1 پایگاه هوایی، 520 نیروی ستادی و عملیاتی، 95 دستگاه آمبولانس، 1 فروند بالگرد، 4 دستگاه موتورلانس و 1 بیمارستان صحرایی 35 تخت خواب که در صورت لزوم میتوانیم در کمتر از 6 ساعت در هر نقطه ای از استان این بیمارستان را برپا کنیم است.
وی درمورد ابهامات زمان رسیدن اورژانس به محل حادثه عنوان کرد: زمان رسیدن اورژانس در جاده 15 دقیقه و در شهرهای بزرگ 8 الی 10 دقیقه است، اما گاها به دلیل اینکه ممکن است پایگاهی که در نزدیکی محل حادثه است، مشغول ماموریت باشند، ما مجبوریم از پایگاه دیگری نیرو اعزام کنیم، که در این صورت ممکن است زمان رسیدن اورژانس بیش از 10 الی 15 دقیقه به طول بیانجامد.
وی ادامه داد: ما در همین زمینه واحدی را با نام واحد بهبود کیفیت داریم، که روزانه با 20 درصد از ماموریتها تماس گرفته و از چگونگی نحوه عملکرد نیروهای اعزامی سوال میکنیم، که در 98 درصد موارد از عملکرد اورژانس رضایت دارند، 90 درصد رضایت کامل، 8 درصد رضایت نسبی و 2 درصد از نحوه عملکرد ناراضی بودهاند، که ما این 2 درصد را پیگیری کرده و نیروهای اعزامی را فراخوان کرده و با آنها گفتوگو میکنیم.
شکوهی درخصوص تعداد تماسهای برقرار شده با اورژانس استان، گفت: در سال گذشته 290 هزار تماس با اورژانس صورت گرفته که 63 هزار و 500 تماس منجربه ماموریت شده و متاسفانه از این تعداد تماس، 22 هزار مزاحم تلفنی داشتهایم که این رقم حدود 10 درصد از کل تماسهای ما است.
وی در ادامه مباحث مزاحمتهای تلفنی افزود: ما در این خصوص به دادستان کل کشور نامهای ارسال کردهایم تا در این مورد اقدامات بازدارندهای انجام بگیرد و با متخلفان برخورد قانونی صورت بگیرد، در همدان نیز پروندههای زیادی در این خصوص تشکیل شده اما متاسفانه برخوردها آنچنان بازدارنده نبوده و بحث ریجستر شدن شماره تلفنها باید بسیار جدی پیگیری شود تا شماره مزاحمان محرز شده و با ورود دادستان این شمارههای مزاحم برای همیشه مسدود شوند.
رییس مرکز اورژانس بیان کرد: تمامی خدمات اورژانس هم زمینی و هم هوایی تماما رایگان بوده و ما هیچ مبلغی از بیمار یا بیمه دریافت نمیکنیم.
وی درهمین خصوص، ادامه داد: به طور متوسط هزینههای اورژانس هوایی ما ماهانه 600 الی 650 میلیون تومان برآرود شده، که در ماه به طور متوسط 8 تا 10 ماموریت هوایی را در استان داریم.
وی افزود: به طور کلی در مجموع در 2 سال گذشته 47 میلیارد تومان هزینه کردهایم که در این قبال هیچ مبلغی را دریافت نکردهایم، همچنین از خیرین عزیز خواهشمندیم در این زمینه ورود پیدا کرده و به ما کمک کنند .