اکران انیمیشن «بچه زرنگ» در همدان

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان گفت: کانون با قدمت 60 ساله تنها مرکز تخصصی کودک و نوجوان در کشور است.
معصومه ابراهیمی هژیر در نشست خبری صبح امروز اظهار کرد: 12 هزار جلد کتاب تخصصی کودک و نوجوان در این مرکز وجود دارد و به صورت رایگان در اختیار کودکان و نوجوانان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: ما با استفاده از 10 کتابخانه سیار ماهانه به 200 روستا سرکشی میکنیم و کتابها را به روستاهای مختلف سراسر استان میبریم؛ همچنین ما در همدان، ملایر و تویسرکان 3 کتابخانه پستی در اختیار داریم که کتابهای پستی برای کودکان و نوجوانان مناطق محروم ارسال کرده و پس از خواندن کتابها آنها را به مربی مربوطه ارسال میکنند.
ابراهیمی هژیر درخصوص اهداف کانون ترویج کتاب و کتابخوانی عنوان کرد: هدف اصلی این کانون ترویج کتاب و کتابخوانی است و گروه سنی 4 تا 24 سال را پوشش میدهد که امروزه اکثر فعالیتهای ما خانواده محور شده و ورکشاپ خانوادگی نیز برگزار میکنیم.
وی درباره برگزاری نشست های آسیبشناسی اجتماعی، در این کانون اظهار کرد: دورههای آسیبشناسی برای محلات مختلف که دارای آسیبهای اجتماعی هستند و با توجه به اقتضای محله به کمک اداره مبارزه با موادمخدر و همچنین بهزیستی همدان درحال برگزاری است.
وی ادامه داد: از دیگر امکانات و آموزشهای ما در این کانون میتوان به آموزش کلاسهای قصهگویی، خوشنویسی، کتاب نوشتن خلاق، پویانمایی و همچنین 62 فعالیت دیگر اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه همه مربیان حاضر در این کانون متخصص در حوزه آموزش خود هستند، خاطرنشان کرد: امسال رشد500 درصدی ثبت نام در کارگاههای تخصصی فصل تابستان را شاهد بودهایم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودک و نوجوان ادامه داد: انیمیشن ((بچه زرنگ)) به عنوان طولانیترین انیمیشن کشور در همدان و سراسر کشور پخش خواهدشد، که این انیمیشن دارای محتوای آموزشی بسیار خوبی برای خانوادهها است.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با شروع مهرماه طرحهایی نیز آغاز خواهدشد که یکی از این طرحها طرح کانون و مدرسه است که با ورود به سال تحصیلی جدید بچهها به کانون آمده و ما مباحث درسی را به بچهها و با استفاده از زبان هنر آموزش میدهیم.
وی ادامه داد: همچنین جشنواره دو ساله را نیز در برنامههای خود داریم که محورهای آن نقاشی، خوشنویسی، سفالگری و عکاسی است و قرار است به میزبانی همدان برگزار شود.
با قصه لبخند بسازیم
مریم شریفزاده کارشناس این مرکز و دبیر جشنواره قصهگویی نیز در این نشست، عنوان کرد: جشنواره قصهگویی توسط کانون ثبت ملی شده و شعار جشنواره ((با قصه لبخند بسازیم)) است.
وی درخصوص محورهای موجود در این جشنواره بیان کرد: محورهای این جشنواره قصههای دینی و مذهبی، روایت اراده، نامداران و قصههای آزاد است و از گروه سنی 12 سال به بالا بزرگسالان، پدر بزرگها و مادربزرگها را شامل میشود.
شریفزاده اظهار کرد: قصهگویی در 4 بخش ملی، آیینسنتی، زبان اشاره و قصههای نود ثانیهای را شامل میشود؛ همچنین جشنواره قصهگویی 25 مرداد آغاز شده و همزمان با شب یلدا برگزیدگان به بخش بینالمللی راه خواهندیافت که به صورت بینالمللی پخش زنده و مستقیم این جشنواره را خواهیمداشت.
آغاز پویش کتابخوانی
لیلی باباخانی کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در ادامه اظهار داشت: ما پویش کتابخوانی نیز خواهیمداشت که این پویش خانوادهمحور بوده که با توجه به مناسبات مختلف معرفیشان خواهیمکرد که اولین کتاب ((تشنهلبان)) خواهد بود و مناسبت بعدی کتاب نیز از طرف کشور معرفی میشود که این امر موجب سوق دادن خانوادهها به سمت کتابخوانی است.