اجتماعیسلامت و پزشکی

راه اندازی سامانه اورژانس ناشنوایان در استان همدان

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این خدمت به منظور امدادرسانی به افراد ناشنوا و کم‌شنوا که در زمان بروز مشکل به علت نقص‌عضو قادر به برقراری تماس با اورژانس 115 نیستند، ارائه می‌شود.

دکتر شکوهی در گفت و گو با پایگاه خبری همدان آنلاین بیان کرد: با ایجاد این سامانه، ناشنوایان تحت پوشش بهزیستی استان می‌توانند در صورت نیاز به آمبولانس با ارسال پیامک به شماره‌های
09188101474
09188101476

درخواست خود را به اورژانس اعلام کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به ثبت مشخصات و آدرس افراد ناشنوا در سیستم اورژانس ۱۱۵، پرستاران واحد ارتباطات و کنترل عملیات اورژانس با دریافت پیامک بلافاصله برای اعزام آمبولانس به محل ثبت شده در سامانه در کمترین زمان اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز اورژانس استان افزود: با همکاری اداره کل بهزیستی لیست شماره‌تلفن افراد ناشنوا استان، تهیه و در سامانه اورژانس بارگذاری شده‌است، تا در صورت لزوم به صورت پیامکی ارتباط برقرار شود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن