اجتماعی

پیش‌بینی فضای کتابخانه‌ای و فرهنگی در نهضت ملی مسکن

فرماندار ملایر گفت: پیش‌بینی‌های لازم برای اختصاص فضای مورد نیاز برای ساخت کتابخانه‌های عمومی و فضاهای فرهنگی در شهرک‌های نهضت ملی مسکن ملایر انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین؛ سلمان اسماعیلی در نشست مشترک انجمن کتابخانه‌های عمومی ملایر افزود: احداث «کتابخانه مرکزی» یکی از اولویت‌های فرهنگی ملایر است و باید هرچه سریعتر توافق نهایی مربوط به زمین این طرح صورت گیرد تا اقدامات لازم برای اخذ مجوزهای قانونی و جذب اعتبارات ملی انجام شود.

وی با بیان اینکه جذب کتابدار برای کتابخانه‌هایی عمومی فاقد کتابدار از سوی اداره کل کتابخانه‌های استان همدان انجام شود، اظهار کرد: به هر شکل ممکن که قانون اجازه می‌دهد، تهاتر و تجهیز و تامین نیروی انسانی برای بخشی از کتابخانه ساختمان شهید احدی انجام شود و مابقی هم آماده و هرچه سریعتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

این مقام مسئول ادامه داد: کتابخانه محله شهید زرینی باید برای دهه فجر آماده افتتاح شود و مرکز فرهنگی شقایق به نام “مرکز فرهنگی شهید علی نظری” تغییر نام یابد.

فرماندار ملایر با اشاره به اینکه با توجه به عضویت ۱۲ هزار نفری در کتابخانه‌های ملایر، سرانه کتابخوانی باید ارتقا یابد، افزود: برنامه‌هایی باید طراحی شود که مردم هر چه بیشتر با کتاب آشنا شوند و کتابخوانی را در فضای حقیقی، مجازی، مبلمان شهری، برگزاری نمایشگاه کتاب و انجام کار فرهنگی تبلیغ شود.

وی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی کتابخانه سیار توسط شهرداری و تجهیز آن توسط اداره کتابخانه‌ها ضروری است و باید در سطح شهرها و روستاها اجرایی شود، همچنین شهرداران نسبت به پرداخت سهم نیم درصد خود به اداره کتابخانه‌ها اقدام کنند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در صورت ابلاغ متمم بودجه، اعتبارات مناسبی به پروژه عمرانی نهاد کتابخانه‌های این شهرستان اختصاص می‌دهیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن