اقتصادی

حمایت وزارت نیرو از ایده های کاربردی شرکت های دانش بنیان

معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساتکاپ گفت: ما با افرادی که در حوزه های فنی و مهندسی در صنعت برق و آب کار می کنند و در بخش پساب ایده های راهبردی دارند، آماده بستن قرارداد هستیم.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین؛ دکتر مجتبی اکبری سه شنبه ۲۳ آذر ماه در نشست هم اندیشی بررسی ظرفیت های علمی پژوهشی و اجرایی در صنعت آب و برق که با حضور روسای ادارات، دانشگاه ها ، شرکت ها در محل دانشکده فنی و حرفه ای خوارزمی ملایر برگزار شد، افزود: اساتید و دانشجویان فنی و مهندسی در صنعت آب و برق نیز که در زمینه تولید اپلیکیشن فعالیت می کنند می توانند ایده های خود را به ما ارائه داده و با ما قرارداد ببندند.
وی تصریح کرد: ما شرکت های دانش بنیان ای را که کار تولیدی انجام می دهند، شناسایی می‌کنیم و در حوزه های بازاریابی، بازرگانی و خرید تولیدات از آنها و معرفی این شرکت‌های دانش‌بنیان به شرکت‌های پایین‌دستی فعالیت می‌کنیم.

معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه به تازگی تفاهمنامه ای با بنیاد علمی نخبگان در معاونت ریاست جمهوری امضا کردیم، افزود: کلیه نیازهای صنعت آب و برق را احصا کرده ایم و در این زمینه از همکاری اساتید و متخصصین امر استقبال می کنیم.
اکبری اشاره به اینکه ما در صنعت آب و برق یک شرکت فرابخشی هستیم و سعی میکنیم فرمایشات مقام معظم رهبری را در بحث تعامل و همکاری متقابل دانشگاه‌ها با صنایع، به صورت عملیاتی محقق کنیم، افزود: در همین زمینه موفق شده ایم در بحث جلوگیری از سرقت کابل ها، سیم ها و تجهیزات برق پهپادهای پیشرفته ای را طراحی کنیم.

وی از اقدامات راهبردی در زمینه انرژی های تجدید پذیر در سطح کشور و جلوگیری از تجهیزات سرقت تجهیزات برق خبر داد و افزود: دانشجویان و پژوهشگران و اساتید متخصص در حوزه صنعت آب و برق می توانند با ما همکاری لازم را داشته باشند.

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت ۱۶۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه صنعت برق کشور خبر داد و گفت: در طول یک سال گذشته این روند ۱۴ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه صنعت برق، یک صنعت پیشران ، افتخار آفرین و یک صنعت زیربنایی در کشور محسوب می شود، اظهار کرد: حضور نخبگان دانشگاهی در این صنعت، سبب شده در طول چهار دهه اخیر رشد بسزایی داشته باشد به افراد متخصص فراوانی را درون خود پرورش دهد.

اکبری با اشاره به اینکه در حال حاضر انرژی برق به صورت رفاهی به سراسر کشور و دورترین نقاط مملکت رفته است ، افزود: عمده خدمات ما در حوزه توزیع و تولید انرژی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در دانشگاه های فنی و حرفه ای صنعت برق باید در درون خود به یک زایش برسد و متخصصین فراوانی را در در حوزه های مهارتی تربیت کرده و به شرکت‌های پایین دستی معرفی کنند.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه ما در این راستا با رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به تفاهم رسیدیم، ادامه داد: با توجه به توان و انگیزه موجود در شهرستان ملایر، میتوانیم در حوزه هاپ مهارتی، تجهیزات برق را در حوزه ترانس در دانشکده فنی و حرفه‌ای خوارزمی کلید بزنیم.

اکبری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خدمات پس از فروش این صنعت با کمبود نیرو مواجه است، بنابراین با این اقدام ضمن ایجاد بازار فراوان ، کمبود نیرو نیز جبران می شود.

اکبری با اشاره به اینکه در این زمینه آماده بستن قرارداد شرکت های دانش بنیان هستیم و مباحث پژوهشی را مجدانه پیگیری می‌کنیم، افزود: وزیر نیرو در این زمینه دستورات ویژه را برای بررسی صادر کرده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ما با افرادی که در حوزه های فنی و مهندسی در صنعت برق و آب کار می کنند و در بخش آب و فاضلاب و پساب ایده های راهبردی دارند، آماده بستن قرارداد هستیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن