اقتصادی

تعطیلی تعداد زیادی تهیه غذا به‌دلیل کرونا

رئیس اتحادیه تالار و رستوران‌داران همدان از لغو داوطلبانه پروانه کسب تعداد بالای تهیه غذا به دلیل محدودیت‌های ایجاد شده توسط کووید-19 خبرداد.

ناصر قره‌باغی در گفت و گو با پایگاه خبری‌همدان‌آنلاین، با اشاره به محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ناشی از کرونا ویروس، مطرح کرد: متاسفانه باتوجه به ورشکستگی 50 درصد از تالارهای پذیرایی تهران، باید گفت که شرایط همدان بهتر از پایتخت نبوده و صاحبان این اماکن گذراندن شرایط بدی هستند.

وی با تاکید براینکه درصورت بازگشایی تالارها، برگشت به شرایط قبل بسیار دشوار و سخت است، عنوان کرد: درصد بالایی از تهیه غذایی‌های همدان به‌دلیل تمدید تعطیلی‌ها و تحمیل ضررهای سنگین، به صورت داوطلبانه اقدام به لغو پروانه کسب خود کرده‌اند.

وی ادامه داد: تا روز گذشته 33 تهیه غذایی اقدام به لغو پروانه کسب خود کرده‌اند؛ در روزجاری نیز حدود 15 تهیه غذایی نیز به این تعداد اضافه شده است.

قره‌باغی با بیان اینکه این اتحادیه به 9 رسته متعدد ازجمله چلوکبابی، طباخی و تهیه غذا تقسیم می‌شوند، تصریح کرد: درحال حاضر مشغول بررسی بیشترین واحد زیان دیده به‌دلیل محدودیت‌های کرونا ویروس هستیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن