سلامت و پزشکی

حقیقت تاثیر خوراکی‌های گرم بر کرونا

یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی اطلاعات موجود تحت عنوان تاثیر غذاهایی با طبع گرم در بیماری کرونا را بسیار محدود و مبتنی بر تجربیات فردی و متون طب سنتی دانست.

علی محمدی منش در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین، با بیان اینکه تاثیرغذاهایی با طبع گرم در بین افراد بومی ایرانی بی فایده نبوده و گاها تاثیرات مثبتی را نیز داشته است، عنوان کرد: تاثیرات مثبت مصرف عسل و دمنوش‌های زنجبیل، دارچین و پونه یا نعنا در روند بهبود بیماران کرونا دیده شده و گزارشات زیادی در این مورد از بیماران به‌دست پزشکان مربوطه رسیده است؛ لازم به ذکر است برای اثبات اثر، نیاز به مطالعات بالینی بیشتری است.

وی با تاکید براینکه مصرف این دمنوش ها یا مواد غذایی با طبع گرم، از دیدگاه تغذیه نوین، به شرط عدم زیاده روی مانعی ندارد، عنوان کرد: تغذیه در دوران قرنطینه باید با توجه به اصول تغذیه برای سیستم ایمنی باشد؛ معمولا مصرف تنقلات در این روزها، در افراد کمی حس نشاط رو ایجاد کرده و باعث کاهش اندکی از سختی این ایام می‌شود؛ لازم به ذکر است دقت کنیم که در صرف تنقلات خصوصا شور و شیرین و بعضا زیان آور مثل چیپس یا پفک، زیاده روی نکنیم و فقط به اندازه ی رفع خستگی از آنها بهره گیریم.

محمدی منش بهترین تنقلات مصرفی در این ایام را انواع مغزها دانست و افزود: بهترین تنقلاتی که در این ایام خصوصا فصل پائیز توصیه می‌شود، انواع مغزهاست که البته مصرف آن به صورت خام توصیه می‌شود؛ دقت کنیم که خصوصا در کودکان، تنقلات بشدت می تواند روند چاقی و اضافه وزن رو تحریک کند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن